Information och kontakt

Hypeline

Historien om Hypeline

Hypeline startades i maj 2011 av nio studenter vid Örebro Universitet för att praktisera kunskaper och få utlopp för alla nördiga intressen. Mitt under pågående B-uppsats samlades vi och allt slutade i en diskussion om att starta en kollektivblogg. Sagt och gjort, den 11:e maj drog betatesterna igång och Hypeline såg sina första sidvisningar. 20:e maj slogs portarna upp för resten av världen.

Eftersom vi var intresserade av smartphones, tablets, spel, film, webb och liknande var det kring dessa ämnen Hypeline kretsar. Vi skrev om sådant som intresserar oss och blandade rykten med fakta, egna åsikter och tankar. Målet har alltit varit att hålla Hypelines läsare uppdaterade kring allt spännande som händer inom teknikvärlden.

Sedan maj 2013 drivs Hypeline helt av Daniel Claesson, en av grundarna. Sidans inriktning har delvis skiftat och fokuserar nu främst på högtalare, hörlurar och annat ny teknik. Även nöje och webb är kategorier som bevakas och rapporteras. Många av sidan besökare hittar hit via googlesökningar och framförallt recensionerna av prylar lockar läsare från hela Sverige.

Tipsa oss

Har du tips på vad vi måste skriva om eller frågor om något får du gärna mejla till info@hypeline.se eller daniel.claesson@hypeline.se.

Recensionsprodukter

Har ni produkter som ni vill att vi ska recensera är ni välkomna att skicka dem till oss, så testar vi dem i mån av tid. Adressen är:
Daniel Claesson
Nysättravägen 19
152 49 Södertälje

Om produkten ska returneras ska retursedel medfölja produkten. Hör av er till daniel.claesson@hypeline.se för mer information.

Annonsering

Vill ni sprida information om ert företag eller en produkt? Välkommen att annonsera hos oss. Vi erbjuder både banner-utrymme och native ads (sponsrade artiklar). Läs mer om annonsering och priser. Självklart följer vi gällande lagstiftning för annonsering i Sverige.

Skribenter

Hypeline har sedan starten haft sammanlagt nio skribenten. Sedan maj 2013 drivs Hypeline helt och hållet av Daniel Claesson.

Daniel Claesson

Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.

daniel.claesson@hypeline.se

Tidigare skribenter

Tidigare har Hypeline även haft följande skribenter: