JBL utökar sin Bar-serie med det funktionsspäckade flaggskeppet JBL Bar 1300

jan
6

Upplev den filmiska spänningen hemma med JBL:s mest avancerade soundbar hittills.

Detta är ett pressmeddelande från JBL. Det är alltså inte en egenskriven artikel.

CES 2023 Vegas – Januari 4, 2023 – Fördjupa dig i ljud med JBL:s senaste tillskott i Bar-serien, JBL Bar 1300. Den funktionsspäckade soundbaren kompletterar JBL Bar-serien och förflyttar den förhöjda ljudupplevelsen från en biograf till vardagsrummet med Dolby Atmos® och DTS:X 3D-surroundljud förstärks av löstagbara trådlösa surroundhögtalare.

En riktig hemmabioupplevelse utan sladdar, 15-kanals JBL Bar 1300 använder sex drivers och HARMANs unika MultiBeamTM-teknologi för att skapa en uppslukande ljudupplevelse som utnyttjar dess sfär av Dolby Atmos® och DTS:X 3D-surroundljud. Med sina löstagbara trådlösa surroundhögtalare och 10-tums trådlösa subwoofer, kommer filmfantaster att uppleva nästa nivå av ljud, oavsett om de tittar på film, spelar spel eller lyssnar på musik.

Placera de båda två löstagbara batteridrivna surroundhögtalare var som helst i rummet och sveps bort med kristallklart ljud, fritt från sladdar eller extra strömanslutningar. Eller koppla ihop en av de löstagbara trådlösa högtalarna till valfri Bluetooth-enhet för att använda som en fristående högtalare, eller koppla ihop dem för ett kraftfullt stereoljud.

”Våra JBL-soundbars tar hemmabioljud till nästa nivå och JBL Bar 1300 sticker verkligen ut”, säger Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Division. ”Vi har packat ett rekordantal funktioner, drivers och imponerande akustisk prestanda i en mångsidig, lättanvänd soundbar.”

JBL Bar 1300 bygger på JBL Bar Series och har HARMANs Pure Voice-teknologi. Den här nya tekniken använder HARMANs unika algoritm för att optimera röstens klarhet även när höga ljudeffekter tar över, så att filmfantaster kan följa även den mest komplexa handling.

Underhållningsentusiaster kan också enkelt ansluta soundbaren till musiktjänster online via WiFi, med kompatibla högtalare och för att bläddra i integrerade musikplattformar för att hitta nya låtar och artister genom den nya JBL One-appen. Med den nya appens helt anpassningsbara EQ-inställningar kan användare anpassa sin lyssningsupplevelse.

Med förbättrad anslutning och enkel kontroll, länka JBL Bar 1300 med en röstassistenaktiverad enhet och be omedelbart Alexa, Google Assistant eller Siri att streama alla föredragen underhållning. Var och en av soundbarsen ger också åtkomst till över 300 musikstreamingtjänster online via AirPlay 2, Alexa MRM och Chromecast built-inTM. Användare kan också njuta av sitt favoritljudinnehåll, internetradio och poddar i HD.

JBL Bar 1300 kommer att finnas tillgänglig för 17 000 SEK på JBL:s hemsida från och med februari 2023.

JBL Bar 1300 funktioner

  • 11.1.4 kanaler med 6 uppåtriktade drivers
  • 1170W uteffekt
  • Dolby Atmos®, DTS:X 3D-surroundljud och MultiBeamTM-teknologi
  • 10” trådlös subwoofer
  • HARMAN PureVoice-teknologi
  • Kompatibel med JBL One App
  • Pris: 17 000 SEK
  • Tillgänglig från och med februari 2023 på JBL:s hemsida

Av

Det här kontot publicerar pressmeddelanden från olika organisationer. Artiklar från denna skribent är alltså inte redaktionella texter från oss på Hypeline.

Kontakt: pressmeddelande@hypeline.se

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning