Stor på hållbarhet, kompakt i storleken: JBL Clip 4 Eco och JBL Go 3 Eco finns nu tillgängliga

dec
6

De nya hållbara versionerna av JBL:s två bärbara favoriter finns nu tillgängliga.

Detta är ett pressmeddelande från JBL. Det är alltså inte en egenskriven artikel.

Ta med JBL Go 3 Eco eller JBL Clip 4 Eco var som helst i världen och njut av samma rika JBL Pro Sound, med en hållbar twist. De båda bärbara högtalarna är skapade med 90% PCR-plat (Post Consumer Recycled) för huvudkonstruktion samt 100% återvunnet tyg på högtalargallret.

JBL Go 3 Eco i fickstorlek är den ultraportabla högtalaren i JBL-serien. Slå på den och förbered dig på att bli överraskad. Denna minihögtalare har fem timmars speltid på en laddning och ger ett rikt JBL Pro Sound. JBL Clip 4 Eco har tio timmars speltid och en stor basprestanda i en kompakt och smidig högtalare. Den integrerade kabinhaken möjliggör att ta med sig högtalaren oavsett vart man är på väg.

Den nya miljövänliga designen minskar mängden ny plast som används avsevärt, vilket inte bara betyder att plast återanvänds, utan också minskar produktens totala koldioxidavtryck. Allt som återstår att göra är att välja den perfekta färgen. Båda högtalarna kommer i färgerna Forest Green, Ocean Blue och Cloud White.

JBL Go 3 Eco och JBL Clip 4 Eco kommer även i JBL:s senaste mer miljövänliga förpackning för 500 SEK respektive 700 SEK på JBL:s hemsida.

Av

Det här kontot publicerar pressmeddelanden från olika organisationer. Artiklar från denna skribent är alltså inte redaktionella texter från oss på Hypeline.

Kontakt: pressmeddelande@hypeline.se