JBL Bar 1000 är flaggskeppet av fyra nya Dolby Atmos® JBL® soundbars

sep
2

Ta hem den filmiska spänningen med JBL:s mest avancerade soundbar någonsin.

Detta är ett pressmeddelande från JBL. Det är alltså inte en egenskriven artikel.

Fördjupa dig i 3D-surrroundljud med JBL:s senaste soundbar-lansering, inklusive den funktionsspäckade JBL Bar 1000. En riktig hemmabioupplevelse utan sladdar, den 7.1.4-kanal JBL Bar 1000 använder fyra uppåtriktade drivers för att omsluta lyssnaren i en sfär av Dolby Atmos® och DTS:X 3D-surroundljud. JBL Bar 300, JBL Bar 500 och JBL Bar 800 ansluter sig till JBL Bar 1000 för att komplettera den helt nya JBL Bar-serien.

Befinn dig i händelsernas centrum när JBL Bar 1000 och dess löstagbara trådlös surroundhögtalare och 10 tums trådlösa subwoofer bjuder in till att uppleva filmer, spel och musik som aldrig förr. Placera bara de två löstagbara batteridrivna surroundhögtalarna bakom dig och sveps in i fantastiskt ljud, fritt från sladdar eller extra strömanslutningar. Förutom HARMANs unika MultiBeam™-teknologi skapar JBL Bar 1000:s fyra uppåtriktade drivers realistiska, exakta höjdeffekter för äkta Dolby Atmos® och DTS:X 3D-surroundljud.

Missa aldrig ett ord av dialogen, även när surroundeffekterna är på topp. Alla fyra nya soundbars har PureVoice-teknik, med JBL:s unika algoritm för att optimera röstens klarhet så att du kan följa även den mest komplexa handlingen.

För den som söker efter en mindre set-up utan att kompromissa med ljudet är JBL Bar 800 ett värdigt alternativ. Precis som JBL Bar 1000 har JBL Bar 800 löstagbara trådlösa surroundhögtalare, som använder uppåtriktade drivers för att skapa verklig höjd för Dolby Atmos® 3D-surroundljud, som är utöver det vanliga. 10” subwoofern skapar en uppslukande filmupplevelse som kan anpassas för att passa alla filmer, spel och spellistor genom JBL One-appen.

JBL Bar 500 väcker filmer till liv med MultiBeam™, Dolby Atmos® 3D-surroundljud och spännande bas från den trådlösa 10” subwoofern, medan JBL Bar 300 är en kompakt, allt-i-ett MultiBeam™ och Dolby Atmos®-driven lösning för dig som letar efter extraordinärt 3D-ljud och samtidigt spara på utrymmet.

JBL One-appen låter dig enkelt ställa in och bläddra bland integrerade musikplattformar för att hitta din nya favoritlåt. Plus, helt anpassningsbara EQ-inställningar för en personlig lyssningsupplevelse.

Förbättrad anslutning och enkel kontroll. Länka helt enkelt någon av de nya JBL Bar-soundbarsen till din röstassistentaktiverade enhet så kan du omedelbart be Alexa, Google Assistant eller Siri att strömma all din favoritmusik till soundbaren. Var och en av de nya soundbarsen ger också tillgång till över 300 musikströmningstjänster online via AirPlay 2, MRM och Chromecast built-in™. Njut av allt favoritinnehåll, internetradio eller podcasts I hög upplösning.

Hela JBL Bar-serien tar verkligen soundbaren till nästa nivå, men det är JBL Bar 1000 som sticker ut mest för mig. Att packa så många funktioner, drivers och den resulterande imponerande akustiska prestandan i en tunn, lättanvänd soundbar är en otrolig funktion och jag är stolt över vårt team som levererar en sådan produkt.

De nya tillskotten till Bar Series kommer att finnas tillgängliga på JBL:s hemsida från och med september 2022.

Av

Det här kontot publicerar pressmeddelanden från olika organisationer. Artiklar från denna skribent är alltså inte redaktionella texter från oss på Hypeline.

Kontakt: pressmeddelande@hypeline.se