Maximal spelupplevelse och exakt precision med JBL Quantum 910 Wireless

aug
24

Hoppa in i händelsernas centrum med JBL Quantum 910 Wireless. Det senaste tillskottet till JBL Quantum-serien kommer utan sladdar och restriktioner med avancerad head tracking för den ultimata uppslukande spelupplevelsen.

Detta är ett pressmeddelande från JBL. Det är alltså inte en egenskriven artikel.

Det är dags att ta kontrollen. JBL Quantum 910 Wireless placerar dig i centrum av varje spel genom JBL QuantumSPHERE360™, JBL QuantumSPATIAL 360TM  och integrerad head tracking. Inbyggda sensorer med hög precision spårar även de minsta huvudrörelserna för en ljudplacering på nästa nivå och en uppslukande ljudupplevelse i spelet. Hör varje fotsteg och lokalisera fiender när ljud dyker upp i 3D och 360o-vidd, vilket ger dig övertaget. Den senaste 360-graders rumsemuleringen och JBL Quantum SURROUND replikerar känslan av rymd i virtuella världar mer realistiskt, vilket möjliggör att fullständigt uppslukas av spelet.

Lämna distraktioner från den verkliga världen bakom dig med kraftfull aktiv brusreducering och koncentrera dig på det som verkligen betyder något med JBL:s legendariska ljudkvalitet. Använd flip-to-mute boommikrofonen för suverän rösttydlighet och ta multiplayer spel till en helt ny nivå.

Kompatibel med alla livsstilar och plattformar, anslut enkelt headsetet till din PC, konsol eller mobil. 2,4 GHz trådlös anslutning med låg latens och JBL QuantumSPHERE 360™ säkerställer att du har övertaget på PC. Föredrar du PlayStation eller Nintendo Switch? Anslut ditt headset och var omedelbart i centrum av varje spel med JBL QuantumSPATIAL 360TM. På resande fot? Bluetooth 5.2-anslutning och aktiv brusreducering ger en uppslukande spelupplevelse när du är på språng, även i de mest bullriga miljöerna. Oroa dig inte för att bli avbruten i ditt spelande – utnyttja 39 timmars batteritid och ladda med USB-laddningskabeln för obegränsade spelsessioner.

JBL Quantum 910 Wireless visas upp i JBL Quantum-båset på Gamescom från 24 till 28e augusti och kommer att finnas tillgängliga från mitten av september på JBL:s hemsida för 2 300 SEK.

Funktioner JBL Quantum 910 Wireless

  • Dual Spatial Audio: JBL QuantumSPHERE 360™-ljud och JBL QuantumSPATIAL 360TM med integrerad head tracking. Upplev den bästa ljudlösningen för spatial surround ljud på PC (JBL QuantumSPHERE360 & Head Tracking), PlayStation (Head Tracking) via den trådlösa USB-C-anslutningen
  • 2,4 GHz trådlös anslutning med låg latens med USB-C och USB Typ A-adapter som ingår i kartongen
  • 5.2 trådlös Bluetooth-anslutning och 3,5 mm-uttag ingår i kartongen
  • Upp till 39 timmars batteritid
  • Play & Charge USB-laddningskabel för obegränsade spelsessioner
  • 50mm anpassade och högupplöst-certifierade HARMAN-drivers
  • Active Noise Cancelling-teknologi för spel
  • Flip-up to-mute boommikrofon med eko- och brusdämpning
  • Kompatibla med JBL QuantumENGINE PC-programvaran

Av

Det här kontot publicerar pressmeddelanden från olika organisationer. Artiklar från denna skribent är alltså inte redaktionella texter från oss på Hypeline.

Kontakt: pressmeddelande@hypeline.se