Håll dig aktiv med nya JBL Reflect Aero

jun
30

Svettas med stil och håll dig uppkopplad utan att kompromissa.

Detta är ett pressmeddelande från JBL. Det är alltså inte en egenskriven artikel.

JBL Reflect Aero är framtagna för att hålla lyssnaren motiverad på gymmet, i löpspåret eller promenerandes i stan med 6.8mm dynamiska drivers som står för tonerna. Med sina anpassningsbara POWERFIN-öronsnäckor är en säker passform och komfort garanterat – även under de mest intensiva träningspassen. En partner att lita på, med IP68-klassificering, behöver du aldrig kompromissa med din prestation, inte ens i saltvatten. För ljud utan gränser blockerar den aktiva brusreduceringen bakgrundsljud för noll distraktioner, medan Smart Ambient-teknik håller dig medveten av omgivningen.

Öppna upp etuiet och para ihop med din enhet – anslut för samtal, musik och mer. Via Dual Connect, klarar du dig med både en eller två öronsnäckor i, plus 24 timmars speltid så att du får ut maximalt av dagen. Lyssna dig fram med JBL Headphones App, skräddarsy brusreduceringen och öronsnäckorna efter smak och personifiera din träning med hjälp av ’Check my Fit’. Anslut till din omgivning med handsfree-röstkontroll, Amazon Alexa och Google Assistant, eller ta vid där du slutade med ’Find my Buds’.

Byggda för att hålla länge, med lite påverkan på planeten. JBL Reflect Aero kommer med ett mycket mindre laddningsfodral och använder 54% mindre plast än sin TWS-föregångare. JBL Reflect Aero kommer i JBL:s senaste miljövänliga förpackning och är nu tillgängliga i blå, svart och vit på JBL:s hemsida för 1 500 SEK, i augusti kommer även färgen mintgrön.

Funktioner JBL Reflect Aero

● JBL Signature Sound

● Upp till 24 timmars batteritid (8 timmar i öronsnäckorna; 16 timmar från laddningsfodralet)

● 6.8mm dynamiska drivers

● 6 mikrofoner med ljud- och vindisolerande teknologi

● True Adaptive-brusreducering med Smart Ambient

● Anpassningsbar öronkuddar för ett säker passform

● Handsfree röststyrning med inbyggda röstassistenter från Google Assistant och Amazon Alexa

● IP68 damm- och vattentäthet klassificering med reflekterande detaljer

● Touchkontroller

● Kompatibel med JBL Headphones-appen

Av

Det här kontot publicerar pressmeddelanden från olika organisationer. Artiklar från denna skribent är alltså inte redaktionella texter från oss på Hypeline.

Kontakt: pressmeddelande@hypeline.se