Kollage med olika serier som finns hos Britbox

Britbox är den senaste streamingtjänsten att lanseras i Sverige

apr
28

Om du älskar brittiskt drama, krim, komedier, men även dokumentärer och livsstilsprogram kan denna streamingtjänst vara något för dig.

De blir bara fler och fler – streamingtjänsterna. Finns det behov av ännu en sådan plattform i Sverige? Det hoppas BBC och ITV, som nu lanserar sin tjänst Britbox här i Sverige.

Britbox lanseras i dag i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Det är en streamingtjänst som kan passa dig som gillar brittisk TV, vilket namnet på tjänsten kanske också hintar om. Här ska du enligt pressmeddelandet kunna se allt från ”drama, krim och komedi till dokumentärer och livsstilsprogram”. De skriver även att BritBox ”samlar det bästa av brittisk tv, på ett och samma ställe”.

Några exempel på vad du kan se på Britbox är Peaky Blinders, The office, Blackladder och de senaste säsongerna av Masterchef UK. Det släpps också flera nya dokumentärer och serier exklusivt på Britbox. Självklart finns också flera säsonger av Morden i midsummer, något annat vore ju otänkbart…

Du kan testa tjänsten kostnadsfritt i sju dagar. Därefter kostar den 89 kronor per månad, eller 695 kronor för ett år. Låter ändå ganska prisvärt om du är intresserad av brittiska TV-serier. Läs mer om Britbox.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼