På jakt efter trådlösa hörlurar? Sudio T2 kan vara rätt för dig!

dec
19

Helt trådlösa in ear-hörlurar med aktiv brusreducering och andra godsaker. Finns dessutom i flera härliga färger!

Tips: Använd koden hypelineht21 när du handlar från Sudios webbsida, så får du 15 % rabatt på alla deras produkter.

Är du på jakt efter ett par snygga och välljudande trådlösa hörlurar med bra batteritid och aktiv brusreducering? Då kan Sudio T2 vara något för dig. Så här beskriver Sudio själva modellen:

Sudio T2 är designad för att skapa nya vägar med en helt ny design i smakfulla färgval. Med en bekväm passform, noggrant testad för lyssnaren, designad för att låta ljudet komma till liv.

Hörlurarna är nätta, men ändå packade med bra funktioner. De sitter bra i öronen och kommer med ”gummihattar” i olika storlekar för att de ska passa bra för alla. Jag har använt hörlurarna under långa stunder utan att T2 har börjat skava eller irritera, vilket känns väldigt skönt.

Sudio har satsat en hel del på snygg och enhetlig design. Bara en sådan sak som att fodralet har samma färg som hörlurarna och att den medföljande USB-kabeln också kommer i samma färg är en snygg touch som får T2 att kännas som en exklusiv produkt. Fodralet har dessutom en härlig yta som ger lagom mycket grepp i min hand.

Förpackningen är helt fri från plats, som en del i Sudios hållbarhetsarbete. Även förpackningen är snyggt och fräscht designad.

Tillfredsställande batteritid

Hörlurarnas batterier räcker i 7,5 timmar (6,5 om du har brusreduceringen aktiverad), vilket är bra. Du kan dessutom ladda upp dem flera gånger i fodralet och har totalt 35 timmars batteritid (med brusreducering avstängd) innan du behöver ladda fodralet. Detta är minst sagt tillfredsställande siffror. Självklart har fodralet begåvats med en USB-C-port, vilket ska vara standard numera. Och som tidigare nämnt så medföljer en kort USB-kabel som kan användas vid laddning.

Bra touchkontroller med volymjustering

På båda lurarna finns touchkontroller som används för att kontrollera hörlurarna. Tryck en gång för att starta eller pausa musiken. Tryck två gånger på höger lur för att gå till nästa låt och två gånger på vänster för att hoppa till föregående låt. Du kan även justera volymen genom att trycka tre gånger. Detta är alla funktioner som jag är ute efter och det är ju klockrent att man kan justera volymen direkt ifrån touchkontrollerna. Jag stör mig annars alltid på att behöva ta upp telefonen för att göra detta.

Du kan även växla mellan att ha brusreducering av eller på genom att hålla in någon av touchknapparna i två sekunder. Touchytorna är lätta att hitta och enkla att trycka på. Jag skulle säga att de är bland de bättre av alla hörlurar som jag har testat.

Låter bra och stänger ute brus

Numera är det mer eller mindre väntat att även små hörlurar som Sudio T2 ska låta bra och denna modell gör mig inte alls besviken. Det är en stabil och väl avvägd ljudbild som uppenbarar sig för mina öron. Drar man upp ljudnivån en aning (inte alls mycket) så framträder en tydlig bas, som ändå inte är för dominerande.

Sudio T2 har aktiv brusreducering, som gör ett bra jobb med att stänga ute lagom mycket bakgrundsljud. Jag gillar inte att stänga ute allt ljud, så den nivå av brusreducering som T2 har är perfekt för mig. Det finns även ett medhörningsläge som istället förstärker barkgrundsljudet. Det låter kanske som en märklig funktion, men detta är användbart om du vill höra vad någon säger, utan att ta ut hörlurarna. Även detta funkar bra.

Pris, rabattkod och summering

Sudio T2 kostar ungefär 1 300 kronor, vilket känns som ett fullt rimligt pris. Man får mycket för pengarna i form av snygg design, bekväma lurar, bra batteritid, aktiv brusreducering och dessutom bra ljud. Vad mer kan man önska sig? Om du använder koden hypelineht21 får du dessutom 15 % rabatt på alla produkter på Sudios webbsida. Läs mer och köp på Sudios webbsida.

Tips från Sudio

  1. Sudio erbjuder alla kunder 3 års garanti när du som kund registrerar sig på Sudio Sphere.
  2. Sudio erbjuder även fria returer i 90 dagar för svenska marknaden.
  3. Det går även att beställa med express nu för dig som har bråttom!
Transparens

Denna artikel publiceras i samarbete med Sudio, som skickade ett exemplar av T2 till oss för att skriva denna artikel, men alla åsikter i texten är självklart helt och hållet våra egna. Om du använder koden hypelineht21 får du 15 % rabatt på alla produkter på Sudios webbsida, men vi på Hypeline får ingen som helst ersättning för detta.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se