Trust släpper mikrofonen GXT 255+ Onyx

sep
14

Bra ljudkvalitet, smarta funktioner och RGB-belysning utlovas när Trust släpper ny USB-mikrofon.

Är du sugen på att spela in podcasts, göra voiceovers eller streama som ett proffs? Då menar Trust att deras nya mikrofon GXT 255+ Onyx är något för dig.

Självklart rör det sig om en USB-ansluten mikrofon med bomarm. Armen ska vara både flexibel och robust. Mikrofonens USB-kabel är dold inne i armen. Du kan fästa bomarmen i din skrivbordsskiva med hjälp av det medföljade fästet.

Ljudet ska vara ”av studiokvalitet” enligt pressmeddelandet. Kardioidinspelningsmönstret blockerar bakgrundsljud och du kan justera ljudnivån med hjälp av det inbyggda gain-reglaget. Ett popfilter medföljer, vilket lär minska eller helt ta bort en del missljud som annars kan uppstå. Du kan även ansluta hörlurar direkt in i mikrofonens 3,5 mm ljudutgång för att höra dig själv helt utan fördröjning. Det känns ju faktiskt som en smart grej om man spelar in sig själv.

RGB-belysning

När det kommer till streaming så har Trust lagt till det som alla gamers och streamers älskar allra mest i hela världen. Precis, RGB-belysning. Mikrofonen har nämligen sex inbyggda RGB-dioder som kan ge din stream ”lite extra flärd” (återigen ett citat från pressmeddelandet).

Går att köpa nu

Trust GXT 255+ Onyx ska finnas tillgänglig att köpa nu och har ett rekommenderat pris på 1 999 kronor. Läs mer här.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se