Vi presenterar Sudio Nio Lemon

aug
3

Härligt citrongul version av Sudios schyssta trådlösa hörlurar.

Tips: Använd koden hypeline2021, så får du 15 % rabatt på allt i Sudios webbutik.

I går lanserade svenska hörlursmärket Sudio sina hörlurar Nio i en citrongul version. Namnet på dessa är därmed självklart Sudio Nio Lemon. Det är ett par helt trådlösa hörlurar som till form och utseende påminner ganska mycket om Apples Airpods. Det är inte in ear-hörlurar, utan snarare earbuds. Jag föredrar just earbuds, så detta känns som en modell för mig.

Riktigt bra ljud

Sudio bad mig nämna tre saker som jag gillar med Nio Lemon och det är inte svårt. Det jag gillar allra mest är ljudbilden. Musiken är fyllig och basen känns ovanligt stark jämfört med många liknande modeller som jag har testat genom åren. Här har Sudio lyckats riktigt bra. Jag gillar även att hörlurarna har en total batteritid på 20 timmar (inräknat det batteri som finns i fodralet) och den citrongula färgen gör mig dessutom på riktigt bra humör.

Jag har nästan alltid föredragit svarta eller vita hörlurar och undvikit att köpa hörlurar i andra färger. Men den citrongula kulör som Nio Lemon har är faktiskt riktigt härlig. Och eftersom att hörlurarna i sig är ganska små är de ändå ganska diskreta när man har dem i öronen, så även om jag inte vill sticka ut allt för mycket med färgglada hörlurar så gör det inget att de är just gula.

Sudio Nio Lemon kostar 899 kronor, vilket känns som ett fullt rimligt pris. Förutom bra ljud har den IPX4-klassning och Bluetooth 5.0 med upp till 10 meters trådlös räckvidd. Fodralet laddas via USB-C och en kort sådan kabel medföljer. Det är riktigt härligt att se att Sudio har färgmatchat kabeln, så att även den är citrongul. Det är en liten detalj, men det gör stor skillnad för helhetsintrycket. Bra där, Sudio!

Få 15 % rabatt på hela Sudios sortiment

För att fira denna lansering har Sudio skickat en rabattkod till oss. Om du använder den får till 15 % rabatt på allt i Sudios webbutik. Fyll bara i rabattkoden hypeline2021 när du kommer till kassan.

Sudio tipsar även om att du får tre års garanti om du registrerar dig på Sudio Sphere. Dessutom erbjuder de fria returer inom Sverige och expressleverans av beställningar.

Kampanj – få en tygväska på köpet

Just nu har Sudio även en kampanj där du som t.ex. köper ett par Nio Lemon får en tygväska på köpet. Sudio hoppas att detta leder till en minskad användning av plastpåsar, i och med att tygkassen går att använda många gånger. Tyväskan är designad av Andrea Maack, en välkänd visuell konstnär från Island. Här kan du läsa mer om den. Passa alltså på att beställa nu om du vill ha en tygväska på köpet. Och glöm inte att använda rabattkoden ovan!

Transparens

Sudio skickade ett exemplar av Nio Lemon till oss för att skriva denna artikel och berätta om deras aktuella kampanj, men alla åsikter i texten är självklart helt och hållet våra egna. Rabattkoden i artikeln ger dig som köpare 15 % rabatt, men vi tjänar inte några pengar alls på den.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se