Urbanista lanserar Seoul och Lisbon, två trådlösa hörlursmodeller

jul
6

En modell för dig som spelar mobilspel och en modell för dig som vill ha väldigt nätta hörlurar.

Det svenska hörlursmärket Urbanista lanserar i dag två nya hörlursmodeller. Urbanista Seoul är designade för mobilspel och Urbanista Lisbon är ett par väldigt nätta, helt trådlösa hörlurar.

Urbanista Seoul

Seoul-modellen ska vara anpassad för mobilspel genom att erbjuda ett gamingläge med låg latens (70 ms). Hörlurarna har både ett mobile gaming-läge och ett musikläge. Exakt vad som skiljer lägena åt är inte helt klart utifrån pressmeddelandet, men jag tolkar det som att ljudbilden förändras beroende på om du vill spela spel eller lyssna på musik.

Du har upp till åtta timmars batteritid och kan ladda batterierna tre gånger i det medföljande fodralet (vilket ger totalt 32 timmars batteritid). Hörlurarna har touchkontroller, en IPX4-klassning och kan laddas trådlöst om du har en Qi-laddare. De kostar 899 kronor.

Urbanista Lisbon

Lisbon är en något enklare och billigare modell. Hörlurarna är väldigt små och kommer i fem färger. De har upp till nio timmars batteritid och kan laddas två gånger i fodralet. Detta innebär en total batteritid på 27 timmar. Lisbon har inte stöd för trådlös laddning, men klarar däremot Bluetooth 5.2. Hörlurarna har touchkontroller.

Du får betala 499 kronor för ett par Urbanista Lisbon.


Båda hörlursmodellerna är nu tillgängliga på Urbanistas webbsida.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se