Hörlurarna Urbanista Los Angeles laddas av solen

jul
2

Världens första hörlurar med solceller?

Det är svårt att göra en hörlursmodell som är unik, konkurrensen på denna marknad är stenhård. Men Urbanista presenterar nu sin senaste hörlursmodell. Den heter Los Angeles och kommer med en nytänkande funktion. Ovansidan av huvudbandet har nämligen en solcellsfilm, vilket gör att hörlurarnas batteri laddas så fort de är ute i dagsljus.

Huruvida detta är ett effektivt sätt att ladda hörlurarna, eller om det mer än en gimmick, låter jag vara osagt. Men det är i alla fall roligt att Urbanista tänker nytt och hittar ett sätt att skilja sig från konkurrensen. Urbanista skriver dessutom att Los Angeles har ”oändlig speltid”.

Förutom solcellsladdning kommer Urbanista Los Angeles med 80 timmars ”batterireserv”, Bluetooth 5.0, aktiv brusreducering, on ear detection och Ambient sound mode. Om du skulle behöva snabbladda dem så gör du det med en USB-C-kabel. Med andra ord verkar Urbanista Los Angeles ha allt det man kan förvänta sig  – plus solcellsladdning.

Du kan förbeställa Urbanista Los Angeles i dag. De ska skickas ut till köpare från och med slutet av juli. Hörlurarna kostar 1 999 kronor, vilket spontant känns ganska rimligt.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼