En första titt på kommande Windows 11

jun
16

Centrerat aktivitetsfält, ny startmeny och modern, minimalistisk design att vänta?

Microsoft har inte lanserat Windows 11 till allmänheten ännu, men nu har en intern testversion av det kommande operativsystemet läckt ut. Teamet bakom Windows central har installerat detta bygge och presenterar nu några nyheter som vi antagligen kan förvänta oss i Windows 11.

Det är ett ljust, luftigt och ganska minimalistiskt utseende som Microsoft har valt. Än så länge är det svårt att säga särskilt mycket om hur Windows 11 kommer att se ut och fungera när det väl släpps, men utifrån denna video så är jag absolut taggad!

Den 24 juni kommer Microsoft att presentera Windowsnyheter och då tros Windows 11 vara den stora grejen. När operativsystemet väl släpps återstår dock att se.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se