JBL lanserar helt trådlösa hörlurarna Live PRO+

mar
26

Är du redo för ännu ett par true wirelss-hörlurar? Nu lanseras nämligen JBL Live PRO+. Denna modell kommer lastad med adaptiv brusreducering, Smart ambient-funktion, upp till 28 timmars batteritid och stöd för trådlös laddning (Qi).

Det rör sig om hörlurar i in ear-modell. Förutom ovanstående har Live PRO+ koppling mot både Google Assistant och Amazon Alexa. Hörlurarna har 7 timmars batteritid och det medföljande fodralet har ytterligare 21 timmars batteritid.

JBL Live PRO+ släpps den 2 april på JBL:s hemsida, men ska redan nu gå att hitta hos vissa återförsäljare. Hörlurarna har ett rekommenderat pris på 2 000 kronor. De säljs i färgerna svart, vit, rosa och beige.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼