JBL Bar 5.0 MultiBeam finns nu till försäljning i Sverige

feb
23

Liten allt-i-ett-lösning med "3D-surroundljud" och stöd för Chromecast, Airplay och andra tjänster.

Är du på jakt efter en liten soundbar till din TV? JBL 5.0 MultiBeam har nu börjat säljas i Sverige. Det är en allt-i-ett-enhet, så du behöver alltså ingen extern subwoofer eller liknande. Enheten mäter endast 709 x 58 x 101 mm och väger 2,8 kg.

Detta är JBL:s första soundbar som kombinerar Virtual Dolby Atmos och JBLs MultiBeam-teknologi. Enligt pressmeddelandet ska detta innebära ”en ojämförbar upplevelse i 3D-surroundljud”. Med andra ord ska denna soundbar kunna simulera ett surroundsystem, trots att alla högtalare finns inne i soundbaren. Om det fungerar så är det ju ett klart mer smidigt och minimalistiskt sätt att få schysst TV-ljud.

JBL 5.0 MultiBeam kan anslutas till din TV via HDMI, men du kan även spela upp ljud trådlöst via Bluetooth, AirPlay, Alexa Multi-Room Music eller Chromecast. De två senare tjänsterna gör att du kan koppla denna soundbar till andra enheter och få till en trådlös multiroom-lösning.

JBL 5.0 MultiBeam soundbar finns till försäljning i dag och kostar i skrivande stund 4 500 kronor. Mer information hittar du på JBL:s webbsida.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼