Nya spel 2021 – dessa bör du kolla in

Denna artikel är en annons
jan
22

2020 var ett år fyllt med spännande spelreleaser som ”Cyberpunk” och del 2 i spelserien ”Last of Us”. Sist men inte minst avrundades det märkliga året med att, vissa av oss, fick tag i ett efterlängtat PS5. Spel produceras i en fartfylld hastighet och allt talar för att vi kommer få se en hel del nya spännande spel detta år också.

Så nu har det blivit dags att blicka framåt. Därför tänkte vi i denna artikel gå igenom några av de mest intressanta spelreleaserna 2021. Oavsett vilken typ av spel du gillar kommer det garanterat finnas något du kan tänka dig prova. Vissa av de datum som skrivs i texten är inte bekräftade av skaparna själva, utan baseras på ryktade releasedatum. Det är dock väldigt sannolikt att spelen kommer att släppas någon gång under året.

E-sport växer kraftigt

Att e-sporten blir större för varje dag rår det inga tvivel om. Trots nedskärningar på LAN-event på grund av rådande pandemi, fortsätter online-turneringarna att spelas i hög takt. Har du intresse för betting och e-sport kan du gå in på www.e-sportbetting.se och lära dig mer om vilka spel det går att betta på.

Ett annat tecken på e-sportens framfart är spelet ”Ruined King: A League of Legends Story” som släpps i år. Det här spelet är baserat på e-sportsspelet League of Legends, där spelaren får spela hjältar från spelet fast i ett soloäventyr. Ett koncept som blir allt vanligare i spelens värld.

De mest uppmärksammade spelen

Vissa spel skapar mer liv och rykten kring sina släpp än andra. Och när man ska diskutera om de spel med mest uppmärksamhet kring sig går det inte att utesluta Far Cry-serien. 2021 blir återigen ett år där vi kommer få avnjuta ett spännande förstapersonsskjutaräventyr. Den 25:e maj ska den 6:e upplagan släppas och förväntningarna är som vanligt stora på Ubisoft att leverera.

Ett annat spel som gör comeback är inget mindre än Mass Effect. Efter år av rykten och förhoppningar har återskapningen äntligen bekräftats. Våren 2021 kommer den nya versionen att inta våra konsoler och allt talar för att det blir succé. Att få spela Mass Effect i 4K-upplösning är vi många som knappt vågat hoppas på, men 2021 verkar bli året då drömmar uppfylls.

En bubblare att hålla ett extra öga på

Regissören och numera spelskaparen Josef Fares är återigen tillbaka med ett samarbetsspel för två personer. Du som har spelat Fares första spel vet vad du kan förvänta dig – ett fartfyllt och spännande äventyr där spelarens lösningsförmåga sätts på spel.

Spelstudion ämnar fortsätta med sitt relativt nya sätt att skapa spel på. Samarbete smälter ihop med ett högkvalitativt berättande, resultatet blir nästan som en variant av spel och film. Att dessutom kunna göra det ihop med en vän, gör det hela mer intressant. Era val påverkar era karaktärers öden och Fares spel har aldrig bara en utgång, vilket gör det hela oförutsägbart och spännande.

Mycket pekar på att 2021 blir året då många av våra favoritspel gör en comeback. Förutom de vi nämnt tidigare kommer klassiker som Battlefield och Halo att släppas i nya tappningar. Utöver klassikerna ser vi även flera nya spel med stor potential. Oavsett vilka spel som intresserar dig, har du en hel del att se fram emot de kommande månaderna.

Är du intresserad av spel i form av odds och betting har www.bästaoddsbonusar.se ett brett utbud av olika bonusar, däribland e-sportbetting. Tänk på att spela ansvarsfullt och lägg inte in mer pengar än det du har råd att förlora. Behöver du, eller någon du känner, hjälp med ditt spelande bör du kontakta stödlinjen.

Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se

Annons ▼