Galactic Civilizations III är veckans gratisspel i Epic games store

jan
21

Gratisspelfesten fortsätter!

Det är torsdag eftermiddag, vilket betyder att vi nu kan lägga vantarna på ett nytt spel i Epic games store helt kostnadsfritt. Och denna vecka är det strategispelet Galactic Civilizations III som vi bjuds på.

Galactic Civilizations III är ett turordningsbaserat strategispel från 2016 som utspelar sig i rymden. Så här beskrivs spelet:

”What if one day, humans woke up to find that they weren’t alone in the galaxy? They make their way into space and discover other alien civilizations with their own histories and motivations looking to make a name for themselves. Choose your race – Human, Drengin, Altarian, and so many more – and lead your civilization into a golden age in one of the largest 4X strategy games ever made!”

Så, är du sugen på att få detta spel helt kostnadsfritt? Då har du fram till torsdag 28/1 16.59 på dig att skaffa det från Epic games store.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼