Har du några nyårslöften att hålla?

Denna artikel är en annons
jan
16

Vi är nu mitt inne i januari, den första månaden 2021. Efter kaosåret 2020 är vi nog många som hoppas på ett lugnare, tryggare och bättre år i år.

Så, har du några nyårslöften som du ska försöka hålla eller uppfylla i år? Du är nog inte ensam om det i sådana fall.

Kanske har du som löfte att ”leva mer” i år, alltså att ha roligare och göra sådant som du tycker om? Det kan vara allt ifrån att börja snickra, spela igenom ditt Steam-bibliotek eller börja fotografera. Kanske är du även sugen på att testa onlinebetting? Så länge du bara satsar pengar som du har råd att förlora och håller ditt spelande på en bra nivå så kan detta vara en kul liten hobby.

Spela på ett ”säkert” sätt

Det finns bokstavligen tusentals bettingsidor att välja mellan, men det är alltid bra att hålla sig till en seriös aktör med svensk spellicens. Som ny kund kan du ta del av ett starterbjudande, till exempel genom att använda denna unibet bonuskod 2021.

Vi vill återigen betona att du bara ska satsa pengar som du har råd att förlora och du måste se till att hålla spelande för pengar på en bra nivå. Om ditt spelande skulle gå över styr finns det hjälp att få och då ska du registrera dig hos Spelpaus direkt.

Träna bättre med hjälp av teknik

2021 är året då du kommer i form, eller hur? För oss som de senaste 15 åren varit äkta soffpotatisar kan det vara en stooor uppförsbacke att komma igång med träning. Men du har väl en smartphone hemma? Då finns det en massa olika appar som kan vara till hjälp för att se till att du trots allt börjar träna.

Du kan till exempel kolla in apparna Runkeeper, Nike+ eller betalappen Seven – Quick At Home Workouts. Detta är bara tre exempel, du hittar hundratals appar i din närmaste appbutik.

Så, har du något nyårslöfte, eller kanske fler än ett? Vad hoppas du kunna göra, uppleva eller lära dig i år? Var inte rädd för att testa något nytt, men så länge vi lever i en pandemin ska du givetvis hålla dig till alla restriktioner och regler och inte utsätta dig själv eller andra för risker.

Även om vi längtar efter att ses och att få uppleva nya saker så är det inte läge att göra allt vi drömmer om just nu. Håll ut i ett par månader till, så tar vi oss igenom pandemin tillsammans – fast på avstånd!

Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se

Annons ▼