Urbanista lanserar hörlursmodellen Miami

jan
5

Over ear-hörlurar med bra batteritid, aktiv brusreducering och andra intressanta funktioner.

I dag lanserar den svenska hörlurstillverkaren Urbanista ett par over ear-hörlurar med aktiv brusreducering. Modellen heter Urbanista Miami och kommer i fyra färger.

Det inbyggda batteriet räcker i upp till 40 timmar om du har brusreduceringen igång, annars kan du lyssna på musik i hela 50 timmar. Och enligt Urbanista själva så ska Miami erbjuda ”en fantastisk, krispig ljudupplevelse”. Det låter ju bra! I pressemddelandet skriver de även:

Vi är så peppade att lansera ett over-ear alternativ till våra bästsäljande hörlurar London. Vi har kombinerat egenskaper som Active Noise Cancelling och Ambient Sound Mode med trendiga färger och en fantastisk ljudkvalitet, samtidigt som vi inte tummar på vår samtida, skandinaviska design.

Miami kommer alltså lastad med aktiv brusreducering, men hörlurarna har även begåvats med on ear detection, ambient sound mode samt stöd för Google Assistant och bluetooth 5.0. När det är dags att ladda hörlurarna kan du göra detta via USB-C-porten. En USB-kabel medföljer. Dessutom skickar Urbanista med både en AUX-kabel och en flygplansadapter.

Urbanista Miami kan förbeställas med start i dag på den här sidan. Hörlurarna kostar 1 499 kronor.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼