Epic games julfest är igång

dec
17

Nytt gratisspel släpps varje dag 17.00 under perioden 17-31 december.

Du kanske redan har koll på att Epic games ger bort minst ett spel kostnadsfritt varje vecka, men under perioden 17-31 december ger de bort ett spel varenda dag. Det finns inga officiella uppgifter om exakt vilka spel som kommer att ges bort, så du får helt enkelt kika in i webbutiken varje dag efter kl 17.00. Spelen är då alltså helt kostnadsfria att köpa och du får behålla dem för alltid.

Cities: Skylínes först ut

I dag kl 17 släpptes det första spelet och det visade sig vara finskutvecklade Cities: Skylines. Det är ett strategispel i stil med Sim city-serien och har fått mycket bra kritik sedan lanseringen 2015. Vill du ha det kostnadsfritt har du alltså nu knappt ett dygn på dig att ladda ner det från Epic games store.

Här kan du ladda ner dagens gratisspel.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼