Så enkelt kan du spara pengar

Denna artikel är en annons
nov
11

Spara pengar. Det låter ju inte som det roligaste man kan göra, men det är aldrig en nackdel att få mer pengar på sparkontot. Och det finns faktiskt saker man kan göra för att snabbt och enkelt spara lite pengar, som du sedan kan köpa eller göra roliga saker med.

Veckohandla

Det går faktiskt att spara pengar genom att veckohandla. Börja med att göra en matplan för veckan och utifrån den en inköpslista. Och håll dig till den. Åk sedan till en butik med så låga priser som möjligt.

Om du ofta äter färdigmat eller går ut på restaurang och äter så kan du spara mycket pengar på att istället laga din mat själv. Här finns tips på snabb och enkel mat du kan laga hemma.

Välj ett billigare mobilabonnemang

Ett annat sätt att enkelt kunna spara lite pengar är att välja ett billigt mobilabonnemang. Och idag finns en massa alternativ för dig som vill ha en prisvärd operatör och ändå ha fria samtal och sms. Några exempel är Hallon, Vimla och Chilimobil.

Ha kul för dina sparade pengar

När du har sparat ihop lite pengar kan det ju vara läge att ha lite roligt för dem. Ett populärt nöje för många som har fyllt 18 år är att satsa pengar på spel eller betting online. Och med lite tur så kan du ju vinna mer pengar än de du har sparat ihop.

Det finns bokstavligen hundratals spelsajter på nätet i dag och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. Men varför inte gå till en sidan där du som är ny kund får en välkomstbonus? Här kan du till exempel hitta en bonuskoodi comeon.

Som alltid vill vi betona att du självklart bara ska spela för pengar som du har råd att förlora och spela lagom. Om du trots allt skulle hamna i riskzonen för att spela för mycket bör du direkt besöka spelpaus.se för tips, hjälp och stöd. Betting och spel online ska hållas på en nivå där du har roligt!

Fler sätt att spara pengar

Försäkringar är inte det roligaste att hålla på med. Men nog är det vettigt att åtminstone ha en hemförsäkring (och en bilförsäkring om du är bilägare). Och det går att spara ganska mycket pengar genom att välja rätt försäkringsbolag. Lyckligtvis finns det gott om företag som erbjuder prisvärda försäkringar. Kika till exempel på priserna hos Hedvig.

Sälj saker du inte längre behöver

Till sist vill vi såklart tipsa om att du kan tjäna pengar genom att sälja sådant som du har hemma men inte använder. Du kan lägga upp kostnadsfria annonser på Facebook Marketplace. Annars är sidor som Blocket och Tradera både kända och populära.

Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se