30 % rabatt hos Gaston Luga 4-12 november

nov
4

Använd koden "hypelinehost10" för att få extra rabatt på allt i Gaston Lugas webbshop.

Har du haft dina ögon på en ryggsäck från Gaston Luga, men inte hunnit lägga en beställning ännu? Då kan det vara läge att passa på nu! Under perioden 4-12 november 2020 har Gaston Luga nämligen en Singles Day-kampanj på sin webbsida, där alla produkter är prissänkta.

Jag har tidigare testat deras ryggsäckar Pråper, Clässic och Kåmpis. Nu har jag även fått en Spläsh skickad till mig, som jag kommer skriva om inom kort.

Så får du 30 % rabatt på allt

Om du under denna period besöker Gaston Lugas webbshop så ser du att det är 20 % rabatt på allt. Men om du fyller i koden hypelinehost10 i kassan så får du faktiskt ytterligare 10 % rabatt på ditt köp. Sammanlagt 30 % prissänkning alltså. Detta under perioden 4-12 november. Därefter får du 10 % rabatt på allt om du använder vår kod.

Transparens

Denna artikel är inte sponsrad av Gaston Luga. Vi får heller ingen ersättning om du använder koden ovan.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se