I dag släpps realtidsstrategi-spelet Partisans 1941 på Steam

okt
14

Gå med i motståndsrörelsen och gör livet surt för andra världskrigets nazister i detta RTS-spel inspirerat av kultklassikern Commandos.

Du som spelade någon version av spelserien Commandos när det begav sig kanske blir glad av nyheten att utvecklaren Alter Games och förläggaren Daedalic Entertainment i dag släpper spelet Partisans 1941 på Steam. Detta för att Partisans 1941 har många likheter med just Commandos.

Kortfattat kan man säga att Partisans 1941 är ett RTS-där du kontrollerar ett antal soldater som under andra världskriget kämpar mot onda nazister. Du får använda taktik och all din list för att överlista och göra livet surt för fienderna som ockuperat östfronten.

Taktik och stealth är ledord i detta spel, där du ska sabotera, strida, ordna bakhåll och se till att den motståndsrörelse som du är del av kan vinna striderna.

Låter detta spännande? Från och med i dag kan du alltså lägga vantarna på din kopia av Partisans 1941 på Steam. Där säljs det i skrivande stund för ungefär 270 kronor.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se