Hörlurarna Marshall Major IV släpps i dag

sep
30

Fjärde generationens Marshall Major kommer med 80 timmars batteritid och trådlös laddning.

Zound industries har i dag lanserat en ny version av hörlursserien Marshall Major. Denna fjärde version har av naturliga skäl fått namnet Major IV.

Det man trycker allra hårdast på är batteritiden och det finns goda skäl till det. Major IV ska nämligen har hela 80 timmars batteritid. Du kan alltså lyssna på musik oavbrutet i tre dygn och åtta timmar. Och när hörlurarna väl har fått slut på batteri har Major IV stöd för trådlös laddning. Eller om du föredrar det så kan de såklart även laddas med en USB C-kabel.

Marshall Major IV stödjer laddning

Utöver grym batteritid så ska Marshall Major IV komma med en bra ljudbild, eller ”ett explosivt sound som bygger på över 55 års kunskap” som man skriver i pressmeddelandet. Designmässigt är den minst sagt lik sina föregångare, vilket är positivt. Varför ändra på ett vinnande koncept?

Marhall Major IV lanseras i dag och kostar 1 495 kronor på deras hemsida.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se