Gamingserien JBL Quantum lanserad

aug
29

Sju headsets och ett par högtalare anpassade för gamers.

JBL har valt att hoppa på den stekheta gamingmarknaden och lanserar nu sin Quantum-serie. Den består av ett antal headsets och ett par högtalare med fokus på datorspel.

På JBL:s webbsida står det bland annat detta om Quantum-serien:

Baserat på åratal av forskning kombinerar vi noggrant konstruerade headsets med anpassad, banbrytande mjukvara för att placera dig mitt i handlingen. Upplev hyper-exakt, uppslukande ljud som avslöjar varje detalj i världen omkring dig – så att du kan ta dig till toppen.

Flaggskeppet i Quantum-serien är headsetmodellen JBL Quantum ONE. Med en prislapp på hela 3 000 kronor lovar JBL att detta headset ger dig ”en professionell fördel genom JBL QuantumSPHERE 360™ med förbättrad headtracking”. Dessutom kommer denna modell med ”Hi-Res-certifierad JBL QuantumSOUND Signature” och ”nästa generations ergonomiska design”. Hörlurarna ansluts via USB eller en klassisk 3,5 mm hörlurskontakt.

Är du däremot på jakt efter trådlösa hörlurar finns det andra headsets i denna serie som fixar detta. I skrivande stund finns hela sju olika headsets att välja mellan i denna serie.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼