Det här är Gaston Luga Kåmpis

aug
12

Snygg, smidig och bekväm. Ryggsäcken Gaston Luga Kåmpis har allt jag letar efter när det kommer till en bra jobbväska. Och just nu får du 15 % rabatt på alla Gaston Luga-produkter om du använder koden hypeline15.

Oavsett om du snart ska börja en ny termin i skolan eller återvänder till jobbet efter en skön semester kan det vara läge att införskaffa en ny ryggsäck. Jag som ofta har med mig matlåda, arbetsdator och diverse prylar mellan hemmet och arbetsplatsen har stor användning för en ryggsäck. Därför är det roligt att jag nu har fått chansen att kolla in Gaston Luga Kåmpis.

Kåmpis finns i fyra färger och jag har fått den midnattsblåa hemskickad. Ryggsäcken har ett datorfack med plats för en laptop som är upp till 13″ stor. Dessutom får man enkelt plats för allt man kan behöva till en skol- eller arbetsdag. I vanlig ordning är materialvalen genomtänkta och riktigt bra. Ryggsäcken säljs för 899 kronor, vilket spontant känns fullt rimligt.

Jag har precis fått denna ryggsäck hemskickad och därför bara hunnit testa den lite snabbt. Men jag återkommer inom kort med en liten recension och mer information.

Få 15 % rabatt på alla Gaston Luga-produkter

I samarbete med Gaston Luga kan vi just nu erbjuda dig 15 % rabatt på alla deras produkter. Ange bara koden hypeline15 i samband med att du handlar på deras webbsida.

Transparens

Gaston Luga har skickat en Kåmpis till mig för att göra ett par inlägg, men jag har inte fått någon annan kompensation. Jag tjänar heller inga pengar om du använder ovanstående rabattkod.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼