Harman Kardon Citation Oasis är både högtalare och väckarklocka

jul
8

Trådlös mobilladdare, röstassistent, DAB/DAB+-radio, väckarklocka och högtalare. Allt i ett alltså.

Harman Kardon bygger på sin högtalarserie Citation med nykomlingen Oasis. Och denna högtalare rymmer, trots sin lilla storlek, en hel del intressanta funktioner. Dessutom är den snygg att titta på.

Enligt pressmeddelandet hör Oasis hemma i sovrummet och högtalaren har därför fått en design som ska passa på sängbordet. Den kommer dessutom med funktioner som ska hjälpa dig att sova ostört, men även vakna i tid.

Högtalaren kommer med Google Assistant inbyggd och du kan därför sätta larm med hjälp av röstkommandon. Väckning kan till exempel ske genom att en specifik radiostation eller spellista drar igång. Och för att även din telefon ska bli uppladdad kommer Oasis med en inbyggd Qi-laddare. Vidare har Oasis stöd för Harman Kardons multiroomlösning och både Chromecast och AirPlay inbyggt.

Harman Kardon Citation Oasis släpps nu i juli och går då att köpa för 2 500 kronor.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼