Emberton är Marshalls minsta högtalare hittills

jul
2

Trådlös, vattentålig och framför allt liten. Det är nya Marshall Embertons största features.

De senaste åren har Zound industries lanserat Marshall-brandade högtalare i alla möjliga utföranden. Men de riktigt små och portabla högtalarna har hittills lyst med sin frånvaro. Det kanske Emberton kan råda bot på.

Marshall Emberton är en liten och helt trådlös bluetoothhögtalare. Den kommer lastad med ljud i 360° grader, över 20 timmars batteritid och laddning via USB-C. Självklart har Emberton samma schyssta utseende som övriga Marshallhögtalare.

Högtalaren klockar in med en vikt på ca 700 gram och mäter 68 x 160 x 76 mm. Emberton har en IPX7-klassning, vilket innebär att den tål att vara en meter under vattenytan i 30 minuter. Med andra ord står den emot alla typer av regnskurar utan problem.

Vi har en recension av Marshall Emberton på gång inom kort.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼