JBL Flip 5 Eco Limited Edition

JBL Flip 5 Eco Limited Edition tillverkas av återvunnen plast

jun
19

Plast är dåligt, men återvunnen plast är bra. Ungefär så skulle man kunna summera det allmänna samtalsklimatet kring vår plastanvändning. Och det är nog helt rätt att tänka så. Därför är det roligt att se hur fler och fler produkter tillverkas av återvunnen plast. Nu även en högtalare från JBL.

Det rör sig om en specialversion av JBL Flip 5. Denna modell har fått namnet JBL Flip 5 Eco Limited Edition och det rör sig alltså om en begränsad upplaga. Enligt vad jag har förstått kommer specialversionen med precis samma funktioner och specifikationer som vanliga Flip 5, med skillnaden att denna version är tillverkad av 90 % återvunnen plast och finns i färgerna Ocean Blue och Forest Green.

JBL Flip 5 Eco Limited Edition ska finnas tillgänglig på JBL:s webbsida och hos vissa återförsäljare. Rekommenderat pris är 1 300 kronor.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se