Nya JBL Boombox 2 är både högtalare och powerbank

maj
14

JBL har lanserat ett andra generation av sin portabla högtalare Boombox. Denna modell har begåvats med namnet Boombox 2 och kan leverera högre ljud, starkare bas och har 24 timmars batteritid.

Det är tydligt att Boombox 2 är gjord för att tas med och användas utomhus oavsett väderförhållanden. Med sin IPX7-klassning behöver du inte vara rädd för väta och den långa batteritiden gör att du kan spela dina schlagerhits i ett dygn i sträck. Du kan dessutom använda Boombox 2 som en powerbank, om din telefon får slut på batteri.

Ett element som vi ville förbättra på den nya boomboxen var greppet på handtaget. Vi inspirerades av motorcykelhandtag som har ett grepp designat med prestanda för alla väderförhållanden. Vi använder oss också av nya banbrytande material för att göra högtalaren ännu mer stabil, även när den spelar riktigt hög musik, säger Dario Distefano, Principal Industrial Designer på JBL.

JBL Boombox 2 finns nu till försäljning på JBL:s hemsida och hos ett antal återförsäljare. Rekommenderat pris är 5 000 kronor.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼