Deep Rock Galactic släppt till Xbox och PC

maj
14

I går släpptes Deep Rock Galactic till Xbox One och PC. Spelet har tidigare varit i Early access, men är nu alltså lanserat ”på riktigt”.

Deep Rock Galactic is a 1-4 player co-op FPS featuring badass space Dwarves, 100% destructible environments, procedurally-generated caves, and endless hordes of alien monsters.

Deep Rock Galactic, som utvecklats av Coffee Stain Publishing och Ghost Ship Games, är ett mining fps-spel, där du ska samla mineraler och annat värdefullt i djupa grottor, samtidigt som du attackeras av elaka horder av aliens. Spelet går att spela i singleplayer-läge, men är antagligen roligast i co-op med upp till tre medspelare.

Du kan spela som fyra olika klasser, med olika egenskaper. Dessa är Gunner, Scout, Driller och Engineer.

Kort om spelet

  • 1 till 4 Spelare Co-Op: Jobba tillsammans som ett team och gräv, utforska samt slå er igenom massiva grottsystem fyllda med horder av dödliga fiender och värdefulla resurser.
  • 4 unika Klasser: Plöj igenom fiender som Gunner, scouta vägen och lys upp grottorna som Scout, tugga dig igenom massiv sten som Driller, eller backa upp teamet med defensiva byggnader och kanontorn som Engineer.
  • Miljöer med Full Förstörelse: Krossa allt omkring dig för att nå ditt mål. Det finns ingen utstakad väg, så du kan slutföra uppdraget på ditt eget sätt. Men var uppmärksam, du vill inte kliva in I en svärm av fiender oförberedd!
  • Slumpmässigt Genererade Nätverk av Grottor: Utforska ett grottsystem som är slumpmässigt skapat av datorn, fyllt med fiender att kämpa emot och skatter att plocka.
  • Högteknologiska Prylar och Vapen: Rensa upp i Hoxxes IVs grottsystem med CSRP eldkastaren och ”Lead Storm”-utrustade mini gun:en, lys upp vägen med med signalljus, tackla tuff terräng med den förstärkta Power-borren och nå nya höjder med änterhakar.

Spelet går att köpa för ungefär 300 kronor på Steam och i Microsoft store.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼