Hörlurstillverkaren Urbanista samarbetar med H&M Home

maj
12

De två företagen Urbanista och H&M Home har inlett ett samarbete. Tillsammans har de tagit fram en specialutgåva av Urbanistas högtalare Sydney. Specialutgåvan av denna högst portabla bluetoothhögtalare har fått ett vit-blårandigt utseende som är både fräscht och snyggt. Urbanista menar att detta gör Sydney till ”den ultimata sommaraccessoaren”.

Denna begränsade specialutgåva av Urbanista Sydney kommer enbart att säljas på Urbanistas hemsida och i H&M Home:s konceptbutiker. Den kostar 399 kronor.

Inte så imponerande ljud

I höstas fick jag testa Urbanista Sydney. Men trots en snygg och smidig design och ett lågt pris så imponerade Sydney inte nämnvärt när det kom till ljudbilden. Den nya designen lär inte gör någon större skillnad på ljudkvalitén heller, tyvärr. Men som accessoar kan Urbanista Sydney vara bra!

Vår sommarkollektions färger flörtar med den svenska skärgården och med blåa och vita ränder har vi nu fått skapa en unik variant på högtalaren Sydney, säger Camilla Henriksson, Head of Marketing and Communications på H&M HOME.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se