JBL presenterar hörlursserien CLUB

apr
2

JBL har lanserat en ny serie premiumhörlurar. Serien har fått namnet CLUB och innehåller i dagsläget de tre modellerna JBL CLUB 700BT, JBL CLUB 900NC och JBL CLUB ONE. 700BT är en on ear-modell, de andra två är over ear-hörlurar. Alla tre kommer med stöd för Google Assistant och Amazon Alexa.

JBL CLUB ONE är den mest exklusiva av de tre modellerna. Enligt JBL kommer den ”fylld med banbrytande ljudteknik, som drivers i grafen och True Adaptive Noise Cancelling”. Den kostar hela 3 500 kronor.

Den något enklare modellen JBL CLUB 950NC har Active Noise Cancelling. Denna modell går loss på 2 500 kronor.

Det minsta syskonet, som är en on-ear modell, är JBL CLUB 700BT. Det är även den billigaste modellen, som säljs för 1 500 kronor.

Samtliga modeller finns till försäljning nu.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se