Hörlurar från Sudio

Svenska hörlursmärket Sudio hyllar världens kvinnor

mar
1

Sudio hyllar världens kvinnor och ger dessutom Hypelines läsare 15 % rabatt på alla köp från deras webbutik.

Under perioden 24 februari-8 mars, i samband med internationella kvinnodagen, vill det svenska hörlursmärket Sudio hylla kvinnorna. Under kampanjperioden skickar Sudio med en kostnadsfri crossbody-väska med varje beställning från deras webbsida. Dessutom kommer paketet inslaget utan extra kostnad. Så här skriver Sudio själva om kampanjen:

Vi vill att kvinnor ska må bra i sig själva hur vi än ser ut, mår eller kommer ifrån. Med detta vill vi med vår kampanj sprida glädje och lycka i att vara kvinna!! Genom hörlurar hittar vi många vägar in till oss själva, där vi stänger oss ute från omvärlden och in i en värld av musik, podcast och ljudböcker som ger oss tid för oss själva. Detta vare sig vi dansar, sitter på jobbet, tränar, bakar eller helt enkelt lever! Acceptans av sig själv och att hitta lycka med allt vad det innebär att vara kvinna är något vi vill uppmärksamma, och hoppas att du vill vara med och förmedla detta budskap!

Få 15 % rabatt hos Sudio med denna rabattkod

I samarbete med Sudio kan Hypeline erbjuda en rabattkod på Sudios webbsida, som ger dig 15 % lägre priser på hela sortimentet. Fyll bara i koden HYPELINE2020 i samband med köp, för att utnyttja rabatten.

Om du till exempel beställer hörlurarna Sudio Fem kostar de vanligtvis 1 399 kr, men med denna kod får du dem för 1 190 kr (just nu dessutom inkl. väska och presentförpackning). Och koden fungerar på samtliga produkter i sortimentet.

Transparens

Rabattkoden gäller under en begränsad till på Sudios webbsida. Hypeline tjänar inga pengar alls på att erbjuda denna kod.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se