Köp inte ett grafikkort från Wish

feb
28

Det går att hitta väldigt billiga grafikkort på Wish. Men du lär inte få det grafikkort som står i annonsen...

Det borde inte vara en större överraskning, men den populära tjänsten Wish är fylld med annonser för fejkprodukter. Visst går det att hitta fullt legitima produkter här, men risken att bli lurad verkar vara överhängande. I alla fall om man vill fynda ett grafikkort.

Linus Sebastian och hans team har köpt fem grafikkort från Wish och testat vad de fick för sina pengar. Korten, som skulle vara GTX 1050 ti och GTX 1060, visar sig snabbt inte vara vad de hade kunnat hoppas. Och även om de ”fungerar” så är de inte användbara till något mer krävande än att slösurfa lite eller utföra kontorsarbete.’

Linus säger själv i slutet av videon att ”om verkar vara för bra för att vara sant, så är det antagligen det också”. Och det summerar deras resultat av grafikkortstesten ganska bra…

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼