Simone Giertz bygger ett soffbord av tändstickor

jan
18

Man kan säga att denna möbel är riktigt het...

Den svenska youtubestjärnan Simone Giertz (tidigare känd som the queen of shitty robots) är tillbaka med en ny video. Och denna gång har hon byggt en ovanlig och cool möbel. Under en livesänd brainstormingsession med sina patreons bestämdes det att hon skulle försöka bygga ett soffbord av tändstickor och det är just detta hon nu har gjort.

Nu har Simone inte enbart använt tändstickor för att bygga bordet, utan det består även av en metallram och ett metallnät som tändstickorna sitter fast i. Men det är ändå ett soffbord som är gjort av många tändstickor.

Och självklart har Simone sedan tänt eld på tändstickorna. Imponerande nog lyckades hon släcka alla tändstickor innan de brann upp. Och resultatet av detta bygge är lika snyggt som imponerande. Eller vad säger du?

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se