JBL lanserar nya soundbars

nov
7

Högtalartillverkaren JBL presenterade under årets IFA-mässa bland annat en ny serie soundbars. Nu lanserar man dessa i Sverige.

Den nya soundbarserien består av tre modeller. Minstingen heter Soundbar 2.0 All-In-One och består av en enda enhet. Mellanbrodern kallas Soundbar 2.1 Deep Bass och kommer med en separat baslåda. Värstingmodellen Soundbar 5.1 Surround har också en separat baslåda. Denna modell ska kunna leverera ”ett panoramiskt surroundljud”.

Soundbar 2.0 All-In-One

Minstingen JBL Bar 2.0 All-In-One är tänkt för dig som vill förbättra ljudet i ditt sovrum eller i ett mindre vardagsrum. Koppla mot din TV via HDMI eller optisk kabel. Det går även att spela musik via Bluetooth. Enheten har stöd för Dolby Digital, JBL Surround Sound och ett smart ljudläge som ska kunna leverera bra ljud oavsett vad du ser eller lyssnar på.
Rekommenderat pris: 2 500 kronor

Soundbar 2.1 Deep Bass

JBL Bar 2.1 Deep Bass kommer med en djup bas på 300 watt och inbyggd Dolby Digital. Enheten s erbjuder ett kraftfullt ljud och en tunn design, samtidigt som den låter dig strömma musik från en mobil eller surfplatta via Bluetooth.
Rekommenderat pris: 4 500 kronor

Soundbar 5.1 Surround

Värstingmodellen som  kommer JBL:s MultiBeam-teknik, vilket ska erbjuda ett panoramiskt surroundljud, utan extra högtalare bakom dig eller kablar. Soundbaren har fem drivrutiner med full räckvidd och två stycken diskanthögtalare. Dessutom medföljer en separat 10″ subwoofer på 550 watt. Denna modeller kommer med inbyggd Chromecast och AirPlay 2. Den kan även anslutas vid Bluetooth.
Rekommenderat pris: 7 000 kronor

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼