Adata lanserar SC680 – snabb extern SSD

okt
29

Lagringstillverkaren ADATA Technology har i dag presenterat en ny extern SSD-disk. Modellen heter SC680 och lovar snabb prestanda genom USB 3.2 Gen 2. Självklart har disken stöd för Windows, Mac OS och Android.

I pressmeddelandet berättar man att disken klarar läshastigheter upp till 530 MB per sekund. Skrivhastigheten är upp till 460 MB i sekunden vid optimala förutsättningar. Detta ska göra SC680 6,6 gånger snabbare än mer traditionella externa hårddiskar.

This performance not only benefits users when transferring stored data, but also when loading game titles. What is more, it is shockproof, operates quietly, and consumes less power than many other external SSDs.

Säljs med tre olika lagringskapaciteter

Trots att disken bara väger 35 g och inte är mer än 1 cm hög så ska SC680 vara stöttålig. Disken ansluts via en USB-C-port. SC680 säljs i blått eller svart utförande och finns i storlekarna 240 GB,  480 GB och 960 GB. Modellen med minst lagringskapacitet har ett rekommenderat pris på 749 kronor.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼