Activision i bisarrt samarbete med Uber eats – hungriga gamers får dubbel XP

okt
29

Om du spelar nya Call of Duty: Modern Warfare och beställer hem mat via Uber eats får du dubbla Experience Points-koder på köpet.

För att fira (eller snarare få mer uppmärksamhet till) att nya Call of Duty: Modern Warfare nu har släppts har utvecklaren Activison dragit igång en kampanj i samarbete med Uber eats.

Alla Call of Duty: Modern Warfare-spelare som beställer hem mat via Uber eats fram till 3 november belönas med dubbla Experience Points (2XP). Man ska göra en beställning via Uber Eats app med en särskild kod någon gång fram till den 3 november. Då skickas en kod till spelarens mejladress.

Dessutom ska spelets snabbaste och hungrigaste fans få T-shirts, hoodies, Call of Duty Modern Warfare Dark Edition och digitala versioner av spelet. Exakt hur detta går till förtäljer inte pressmeddelandet.

Så här kommenterar Henrik Berglin, operativ chef för Uber Eats i Sverige, detta otippade samarbete:

Som exklusiv partner till Call of Duty: Modern Warfare så är vi väldigt glada över att kunna erbjuda spelare eftertraktade 2XP-koder. Vi vet ju också att hungern lätt kan slå till i samband med spelande och då är vi redo att leverera proviant i form av allt från poké bowls och burritos till pizzor direkt till soffan.

Så här gör du för att ta del av erbjudandet

  1. Beställ mat via Uber eats app. Ange koden CODMW2019SWE
  2. Nu ska du få en kod mailad till dig. Besök http://www.callofduty.com/redeem och fyll i den
  3. När koden lösts in skickas ett mejl med Call of Duty 2XP-koderna ut från och med den 3 november.
  4. För att registrera 2XP-koderna, besök www.callofduty.com/ubereats och logga in eller skapa ett användarkonto
  5. När koden har lösts in kommer 2XP direkt läggas till i spelet

Vad gör 2XP-koden?

Varje 2XP-kod blir till en token med 2XP, vilken dubblerar spelarens experience points i 15 minuter i publika online-matcher av spelet. Det går att lösa ut max en timme från 2XP-koderna per person och dag, och 40 timmar per person totalt.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼