Urbanista Athens är vattentäta hörlurar

okt
23

Helt trådlösa och vattentåliga hörlurar för den sportintresserade. Det är vad Urbanista Athens vill vara.

Urbanista har nyligen presenterat de helt trådlösa hörlurarna Athens. Hörlurarna är av in ear-modell och kommer med de funktioner och specifikation som man förväntar sig, Hörlurarna har  touchkontroller och batteritiden är åtta timmar, vilket är imponerande i förhållande till storleken. Men det som verkligen särskiljer Athens från konkurrenterna är IP67-klassningen.

Att Urbanista Athens har just den klassningen innebär nämligen att de är damm- och vattentåliga. Du kan utan problem använda den under svettiga träningspass eller i duschen. I enlighet med klassningen ska Athens till och med klara av att vara en meter under vattenytan i upp till 30m minuter.

I vanlig ordning kommer Urbanista Athens med ett laddningsfodral, vars batteri kan ladda upp hörlurarna tre gånger. Med andra ord kan man sammanlagt få ut 32 timmars musiklyssnande innan det är dags att leta upp ett vägguttag.

Urbanista Athens ska finnas till försäljning sedan 1 oktober. I dagsläget säljs de endast i svart. Hörlurarna har ett rekommenderat pris på 1 300 kronor.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se