Kingston Canvas Select Plus är minneskort med hög kapacitet och prestanda

okt
23

Den välkända minneskortstillverkaren Kingston har precis presenterat en ny generation av minneskortserien Canvas Select. Denna generation har fått namnet Canvas Select Plus och ska erbjuda snabbare modeller med bättre kapacitet, optimerade för smartphones  och digitala kameror. Korten finns givetvis i både SD- och microSD-format.

De nya minneskorten kommer med lagringskapacitet upp till hela 512 GB. Och eftersom att prestanda är nyckelordet har korten självklart fått 10 UHS-I-klassning. Detta innebär att de klarar hastigheter upp till 100 MB/sekund.

Enligt ett pressmeddelande ska Kinston Canvas Select Plus vara optimerade för användning med Android-enheter och 4K-videoinspelning. Korten ser ut att gå att köpa i dag. Hur mycket de kostar beror på lagringsutrymmet. Om du är ute efter ett 512 GB-kort får du räkna med att lägga ut närmare 2 000 kronor.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼