JBL Pulse 4 sprider både ljud och ljus

okt
23

JBL har lanserat en ny generation av sin högtalarserie Pulse. I och med denna version är vi nu framme vid Pulse 4. Denna modell har en något ovanlig USP, då den kombinerar ljuduppspelning med en ljusshow. Pulse 4 har nämligen inbyggd LED-belysning, som anpassas efter musiken som spelas upp eller utifrån dina önskemål.

Styr ljuset från din mobil

Via appen JBL Connect kan man ändra högtalarens ljudbesvarande färger och mönster. Det ska till och med gå att ta en bild av något med mobilens kamera och på så sätt skanna av färgerna och låta högtalaren anamma dem. Det går även att koppla samman flera högtalare trådlöst, för en ännu större ljud- och ljusshow.

Vattentät och bra batteritid

Utöver LED-belysning så kommer Pulse 4 självklart med ett antal högtalarelement. Om Pulse 4 levererar lika bra ljud som JBL Charge 4, så är det stor succé även denna gång. Och att Pulse 4 har IPX7-klassning medför att högtalaren dessutom är vattentät.

Det inbyggda batteriet ska räcka i 12 timmar. Om detta är med LED-belysningen igång framgår inte av pressmeddelandet.

JBL Pulse 4 lanserades 8 oktober och har ett rekommenderat pris på 2 300 kronor.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼