Major III Voice

Marshall lanserar hörlurarna Major III Voice

okt
2

Zound industries har precis lanserat Marshall-hörlurarna Major III i en uppdaterad version. Denna variant kallas Major III Voice och, som namnet antyder, har de fått stöd för röststyrning genom Google Assistent.

Utseendemässigt är Voice-modellen likadan som originalversionen av Major III, förutom att det nu finns en knapp på undersidan av högra hörluren. Genom att trycka på den aktiverar man Google Assistent. Joysticken på undersidan av vänster hörlur är givetvis kvar och används fortfarande för att kontrollera musik, samtal och volym m.m.

Dubbel batteritid

Utöver stöd för Google Assistent har Major III Voice fått dubbelt så bra batteritid. Nu ska man få ut 60 timmars trådlös användning på en laddning. Dessutom har Major III Voice, precis som föregående modell, en stilren design med svart vinyl och gulddetaljer. Hörlurarna är enkla att justera i storlek och kommer med bra vaddering, som ska säkerställa att de sitter bra på huvudet.

Fördelen med att ha stöd för Google Assistent är att man nu t.ex. kan starta en viss låt, skicka SMS eller få svar på frågor helt utan att behöva ta upp telefonen ur fickan.

Major III Voice börjar säljas 16 oktober hos utvalda Marshall-återförsäljare runt om i världen och online. De har ett rekommenderat pris på 1 795 kronor.

Vi har ett recensionsexemplar av Major III Voice inne för test, så håll utkik efter vår kommande recension!

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼