Zervant

Fakturera enkelt online med Zervant

Denna artikel är en annons
sep
12

Zervant är ett online faktureringsprogram för mindre företag och egenföretagare. Det är utvecklat för att vara så lätt som möjligt att använda, vilket innebär att du inte behöver en bakgrund inom ekonomiförvaltning eller bokföring för att använda det.

Smidigare än en fakturamall

Tack vare det användarvänliga gränssnittet, och möjligheten att spara dina produkter, kunder och arbetstimmar i programmet, skapar du dina fakturor på nolltid i Zervant. Och jämfört med en fakturamall i excel eller word, ger Zervant dig en klarare översikt över dina skickade, betalade och försenade fakturor.

Följ erhållna inkomster med hjälp av automatiska rapporter, som även innefattar ett bokföringsunderlag (SIE) som du kan skicka till din bokförare eller ditt bokföringsprogram!

För dig som driver eget

Zervant är utvecklat för personer som driver eget – freelancers, entreprenörer, enskilda firmor och småföretagare. Dock kan vilket företag eller bolag som helst använda sig av Zervant!

Programmet är ägnat att vara så flexibelt som möjligt, så att det kan användas av vilken bransch som helst. Zervant stöder ROT- och RUT-avdrag samt e-fakturering, som i dagens läge är så gott som ett måste för flesta företagare.

Fakturera var som helst

Zervant är en molnbaserad tjänst som du alltså använder helt och hållet online. Du kan även fakturera på mobilen med deras mobilapp, som finns tillgänglig för både iOS och Android.

Använd gratis eller kör med premium

Du kan skapa ett obegränsat antal pdf fakturor och offerter, och skicka dem gratis via e-post. Därtill erbjuder Zervant premiumtjänster som innehåller e-fakturering och andra verktyg som ökar din produktivitet. Exempel på premiumtjänster är tidrapportering, automatiskt återkommande fakturor, och betalningsplaner med delbetalningar.

Zervants premiumavtal är tillgängliga med månatlig eller årlig prenumeration. Du kan prova ett valfritt premiumavtal gratis i 14-dagar. På det här sättet kan du bekanta dig med alla premiumtjänster innan du gör ett köpbeslut.

Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se

Annons ▼