ZAGG lanserar Airtime Pro – true wireless-hörlurar

sep
9

ZAGG-företaget IFROGZ har lanserat de helt trådlösa in ear-hörlurarna Airtime Pro. Tidigare i sommar lanserade man den enklare modellen Airtime Truly Wireless Earbuds. De främsta skillnaderna mellan dessa modeller är att att Airtime Pro har en annan design (där mikrofonen hamnar längre ner) touchkontroller och bättre batteritid.

Batterierna i Airtime Pro räcker till fem timmars musikuppspelning. Man kan sedan ladda upp hörlurarna tre gånger i det medföljande laddningsfodralet, för en sammanlagd batteritid om hela 20 timmar. Själva fodralet laddas upp via en UBS-kabel och glädjande har man valt en USB C-variant.

Hörlurarna kopplas till din mobil via Bluetooth, Airtime Pro har stöd för Bluetooth 5.0. Dessutom har hörlurarna en IPX4-klassning, vilket innebär att de är vattentåliga.

Du har full musik-, volym- och samtalskontroll via touchkontrollerna på hörlurarna. Och skulle gummit till någon av hörlurarna tappas bort, bli slitna eller skadade, kommer IFROGZ att ersätta dem genom vad de kallar Earbud Tips for Life.

IFROGZ Airtime Pro finns att köpa i dag och kostar 899 kronor.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼