Bil

BildelarOnline24 applikation

Denna artikel är en annons
sep
5

Vår online-shop erbjuder ett nytt sätt att köpa reservdelar till bilar och tillbehör från världens ledande tillverkare. Det är en Bildelaronline24.se mobil-app. Oavsett operativsystem på din telefon, iOS eller Android, kan du hitta vår app i respektive app-store. Ladda hem den utan kostnad. Sen kommer du komma göra online köp på bara ett par tryck.

Du kommer bokstavligt-talat bara spendera ett par minuter från att välja del till betalning. Medan vi gör vårt bästa för att leverera ditt köp så snabbt som möjligt, detta för att du ska kunna börja med service eller reparation av din bil så snarast. Den detaljerade, illustrerade katalogen som finns i vår app kommer hjälpa dig att navigera genom ett brett sortiment av reservdelar för bilar av alla varumärken och modeller.

Du kan söka via din bils VIN, eller dess varumärke, modell och produktionsår. Vi har alla högklassiga reservdelar, inklusive kullager, remmar, lampor, skivbromsar, bromsplattor, kopplingselement etc. Dessutom inkluderar vår sortiment olika arbetsvätskor så som motor- och olja för växellådor, kylmedel, bromsvätskor med mera. Dessutom kan du hitta ett stort utbud av produkter för underhåll av din bil, produkter att använda i en nödsituation eller i ditt garage under underhåll av fordon på egen hand.

Vi lämnar garanti på alla reservdelar som presenteras i vår shop. Har du några frågor rörande delarnas tillämplighet, leveransvillkor eller betalningsvillkor – fråga våra specialister från kundtjänst om hjälp.  Installera vår app och köp högklassiga komponenter online. Slå på notiser från vår app för att inte missa lönsamt erbjudanden och börja spara på dina inköp! Dessutom, glöm inte att vi har regelbundna kampanjer och möjligheter till fri leverans.

Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se

Annons ▼