Ancestors: The Humankind Odyssey släppt till PC

aug
28

Det mycket intressanta spelet Ancestors: The Humankind Odyssey har äntligen lanserats. Än så länge finns spelet endast till PC, men konsolversioner är under utveckling och ska släppas i december.

Du spelar som en av mänsklighetens äldsta kända förfäder och spelet utspelar sig för 10 miljoner år sedan. Den shimpansliknande karaktären kan svinga sig mellan träd och måste skydda sig från farliga djur som pytonormar, sabeltandade tigrar och alligatorer i sin kamp för överlevnad.

Världen är öppen och spelet går egentligen ut på att överleva. För detta behöver du mat, vatten och sömn. I jakt på detta får du upptäcka mer och mer av världen och kanske bilda en klan med andra karaktärer. Tillsammans kan ni sedan utvecklas, förbättra era sinnen och lära er nya saker.

Ancestors: The Humankind Odyssey har utvecklats av den kanadensiska spelstudion Panache Digital Games. Spelet finns just nu att köpa i Epic Games Store. Det kommer till Steam i början av nästa år och ska alltså även släppas till Obox One och Playstation 4.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se