Urbanears Plattan 2

Urbanears Plattan 2 Bluetooth släpps i höstfärger

aug
22

Inom ett par dagar är vi inne i september, en månad som ofta brukar sammanfalla med höstens intågande. Urbanears tar därför tillfället i akt till att lansera hörlursmodellen Plattan 2 Bluetooth i nya höstfärger, genom en kampanj som de kallar Born to be heard.

Nu på söndag, 25 september, släpps den nya kollektionen. Den består av tre nya färger som kallas Paper Beige, Icon Blue och Cherry Brown. Och nog kan jag hålla med om att brunt, lila och beige är klassiska höstfärger.

Kampanjen Born to be heard är enligt Urbanears pressmeddelande en uppmaning till att våga göra sin röst hörd. Den frontas av kampanjprofilerna Brian Whittaker, Freja Wewer, Emily Bador och Elyanna Banes Sanchez.

Urbanears höstkollektion lanseras nu på söndag 25 september. Hörlurarna har ett rekommenderat pris på 999 kronor.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼