Giljotin vs TV - vem vinner?

Kan man klyva en TV med en giljotin?

jul
3

Du har säkert aldrig funderat över detta. Men går det att klyva en TV med en giljotin? Detta har grabbarna bakom Youtubekanalen Corridor Digital funderat över och dessutom bestämt sig för att ta reda på.

Gänget har byggt en fullt fungerande giljotin och till och med skapat en egen Youtubekanal vid namn Guillotine Channel, där de testar vad som är möjligt att klyva med detta antika avrättningsredskap. I en av videorna testar de att klyva en tablet, en laptop slutligen en TV.

Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning