Tik Tok har nu 250 miljoner dagliga användare

jun
25

Video-appen Tik Tok har nått en stor milstolpe. Tjänsten har nu nått hela 250 miljoner användare per dag. Detta mycket tack vare Douyin, den kinesiska versionen av Tik Tok, som växer stort i popularitet.

Det är just på den kinesiska marknaden som video-appar som Tik Tok växer rejält just nu. Enligt en undersökning konsumerar kinesiska användare över 600 miljoner timmar video på nätet per dygn. En siffra som låter både ofattbar och osannolik när man hör den. Enligt Dagens Media lockar Tik Tok främst kvinnliga användare.

Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning